Erämökki keskellä kaikkea

Erämökkimme Pyytökämppä 1 ja Pyytökämppä 2 palvelevat sinua keskellä laajaa erämaista aluetta. Voit seurata teeren soidinta ikkunasta, kuvata kuukkelia portailta, pulahtaa puhdasvetisessä järvessä ja pistäytyä metsästämässä, kalastamassa, marjastamassa tai muuten vain samoilemassa. Elämyksellisen päivän päättää pehmoiset löylyt rantasaunassa. 

Muilta sivuilta lisää tietoa alueesta ja aktiviteeteista. Tutustu myös vieraskirjoihin ja Wanhaan kämppälakiin.

pyytokamppa_2_pyytolampi_mika_lahtela_posio

PYYTÖKÄMPPÄ 1 JA 2 

Pyytökämppä 1 sijaitsee Julmajärven ja Pyytökämppä 2 Pyytölammen rannalla Posion Kiekkikairassa. Mökeille pääsee kesäisin autolla pihaan asti. Talvisin Pyytökämppä 1 pääsee n. 2km päähän autolla ja Pyytökämppä 2 n. 1km päähän.

Lisää kuvia:  Pyytökämppä 1 ja Pyytökämppä 2.

MÖKKIEN VARUSTUS:

Neljän hengen mökeissä on tupa ja kaksi makuualkovia. Rantasauna. Takkakamina, kaasuliesi, kynttilä- ja lyhtyvalaistus, petivaatteet ja astiat.

Saunavesi järvestä/lammesta. Ruokavesi kannattaa viedä mukana. (Järvivettä ei tutkita vuosittain,  joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.)

Ulkokäymälä, maakellari ja soutuvene. 

HINTA:

Vrk      (ma-pe)          59 €

Viikko                      359 €

Viikonloppu (pe-su) 139 €

Juhannus (to-su)    270 €

AJO-OHJEET MÖKEILLE:
PYYTÖKÄMPPÄ 1

GPS N/lat: 7348306    E/lon: 526085

Posiolta Rovaniementietä 37 km, oikealle Palojoen tietä 5,7 km, oikealle Julmajärven tietä 2,5 km, vasemmalle  1 km, oikealle 600m.

PYYTÖKÄMPPÄ 2

GPS N/lat: 7348396    E/lon: 525183

Posiolta Rovaniementietä 37 km, oikealle Palojoen tietä 5,7 km, oikealle Julmajärven tietä 2,5 km, vasemmalle  1 km, vasemmalle 300m.

AVAIMET:

Mökeillä avainboksi, joka aukeaa koodilla. Koodin saat soittamalla p. 040 7321 759. 

KALASTUS:

Alueen erämaisissa järvissä, joissa ja lammissa on pyydettävissä mm. siikaa, ahventa, haukea ja harjusta. Tammukkapuroja. Kämpän vuokraan sisältyy neljän verkon lupa.

METSÄSTYS:

Mökkien ympärillä avautuvat laajat metsästysalueet. Käytettävissäsi on 25 000 ha Posion yhteismetsän maita tai yli 10 000 ha Metsähallituksen metsiä (Posio 2620). Vuokrattuasi kämpän voit lunastaa kiintiöidyt metsästysluvat haluamillesi päiville vuokra-aikana. 

MARJASTUS:

Lähistöllä on hyvät marjamaat, joista voit poimia hilloja, mustikoita, puolukoita ja karpaloita.

MOOTTORIKELKKAILU:

Alueella on hyvät mahdollisuudet moottorikelkkailuun. Mökkien läheltä kulkee Posion yhteismetsän kelkkareitti.

PÄIVÄRETKIKOHTEITA LÄHISTÖLLÄ:

Mökiltä voit tehdä päiväretkiä esimerkiksi Pentikille, Pyytöuomaan, Korouomaan, Palotunturiin ja Riisitunturin kansallispuistoon.

ETÄISYYKSIÄ:

Posion keskusta (Pentik) 46 km, Riisitunturi 80 km, Korouoma 13 km, Palotunturin huippu 1,5 km, Mustarinnantunturi 8,5 km, Auttiköngäs 25 km ja lähin kauppa Pirttikoskella 35 km.

Kauppasopimuksesta:

Yrittäjille annetun tiedonantovelvoitteen mukaan tiedotamme, että jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. www.kuluttajariita.fi

Kalastusluvat:

https://www.eraluvat.fi/kalastus.html

Metsästysluvat:

https://www.eraluvat.fi/metsastys.html