Vieraskirjojen kertomaa

Pyytökämppä 1

5-6.6.2015

Hyvä paikka viettää synttäreitä. Siisti mökki kauniilla paikalla, hyvä kun seutu jätetty luonnontilaan. Suositellaan lämpimästi muillekin mökkeilystä kiinnostuneille. Ei vielä sääskiäkään.

Aulikki ja Aki

 

27.2-1.3.2015

Vietimme oikein rentouttavan viikonlopun ystävän kanssa saunoen ja rupatellen, nauttien luonnon rauhasta. Todella viihtyisä paikka.

Kiitokset Ami, Suvi

Roosa -koira

 

14-20.9.2014

Tultiin tänne pohjanmaalta metsästämään kanalintuja. Paikkahan on aivan mahtava pystykorvalla metsästykseen.Saalista saatiin pari kappaletta. Palotunturilla käytiin, saunottiin ja kalastettiin; siikaa tuli hyvin verkolla 14 kpl. Suurimmat lähespuoli kiloisia.

Mökki, sauna ja pihapiiri aivan mahtava!

Janne, Harri ja Terri -koira

 

12-14.9.2014

Netistä sattumalta löytynyt mökki yllätti kaikki odotukset. Tulimme etsimään ja kokemaan luonnon rauhaa ja kauneuttaja sitä kyllä löytyi! Upea paikka, luonto, kirkasvetinen järvi.

Mökki on  viehättävä ja hyvällä maulla sisustettu. Ei mitään liikaa. Varustetaso oli myös hyvä. Emme jääneet kaipaamaan mitään.

Erityisesti pisti silmään muutama yksityiskohta; puuvajan pärekatto ja saunan lauteiden veistetyt tukipuut. Hienoa!

Saunoimme, soutelimme ja kapusimme Palotunturille. Kuuntelimme hiljaisuutta ja uimme kuun loisteessa revontulten ja tähtitaivaan alla!

Saimme yllinkyllin sitä mitä lähdimme hakemaan ja olimme onnellisia.

Kaija, Seija, Make Rovaniemeltä

 

23-25.7.2014

Sää on ollut aurinkoinen ja paahtavan kuuma. Uimassa on käyty ja saunottu on. Veneilemässä on myös käyty. Mahtava paikka ja maisemat. Täällä jos jossain on se luonnon rauha.

Kiitoksia, että saimme olla täällä.

Vesa ja Mervi Taivalkoskelta

 

23-25.5.2014

Perhe Kajaanista kiittää hienosta viikonlopusta, eipä sitä ihminen voi enempää vaatia. Mahtava paikka.

Jukka, Katja, Joel ja Henri

 

Pääsiäinen 2014

Tulimme tänne jo ennen aattoa. Kävimme Kuusilammella pilkillä ja täällä mökillä laitoimme ruuat ja saunottiin. Hyvät löylyt. Elikä: Pienen pieni piilopirtti meille sydämeen ikävän hirtti. Jos kalasaalis meillä isompi ois, emme me täältä koskaan lähtis pois.
Ristilä-Sirniö-Eurajoki